Brabender Extensograph-E

  • A búzaliszt nyújthatósági tulajdonságait mérő szabvány berendezés
  • A lisztadalékok hatásának mérésére
  • Megbízható információk a sütési viselkedésről
  • Reológiai optimumok beállítása
  • Kényelmesen kezelhető Windows-Software a kiértékelés és a korreláció számára
  • ICC-Standard Nr. 114/1
  • ISO 5530-2
  • AACC-Standard Nr. 54-10

Leírás

Sample weight 300 g of flour + 6 g of salt + dest. water
Speed of balling unit 83 ± 3 min--1
Speed of dough roll 15 ± 1 min-1
Speed of stretching hook 14,5 ± 0,5 mm/s
Force measurement electronical
PC port USB
Mains connection 1x 230 V; 50/60 Hz + N + PE; 3.2 A
115 V; 50/60 Hz + PE; 6.3 A
Dimensions (W x H x D)
• instrument with tray holder arms, without rack
• space required (at table edge)
• 850 x 450 x 630 mm
• 850 x 1000 x 630 mm
Weight approx. 75 kg net

 

Videók


Specifikáció

Letölthető termék információ:  Extensograph-E

Ajánlatkérés

Célunk, hogy minél egyszerűbbé tegyük  az Ön számára az ajánlatkérést.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot és küldje el.

Kollégáink hamarosan jelentkezni fognak az ajánlattal.

Ajánlatkérés

Telefonos visszahívás kérése

Célunk, hogy minél egyszerűbbé tegyük  az Ön számára a termékeinkkel kapcsolatos információhoz jutást.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot és küldje el.

Kollégáink hamarosan jelentkezni fognak, hogy megválaszolják kérdését.

Telefonos visszahívás

Érdekelhetnek még…

  • Brabender Metabridge

    Tovább