MetaStation Drive Generation / Sikertörténet – 6 Farinographs + Aqua -Inject eladó mexikói vásárlónak / Próba beállítás a biopolimer extrudáláshoz /
Alkalmazási megjegyzés – A gofri lisztek gyors jellemzése / Webinar videó gumi készítmények


 

Új videó – MetaStation Drive Generation

A legújabb MetaStation generáció sokoldalú nyomatékú reométerekből áll. Bővítse ezt a moduláris megoldást kiegészítőkkel, az ügyfelek igényeinek megfelelően. Ne habozzon megosztani ezt az új videót mindenkivel!


 

Sikertörténet-6 Farinographs + Aqua-Inject eladó mexikói vásárlónak

A Brabender Farinograph a világ legszélesebb körben használt lisztanalizátora. Sok eszközt már évtizedek óta használnak. Egy nagy mexikói vásárló most összesen 6 régi eszközt cserélt le az új Farinograph-TS és Aqua-Inject készülékekre.

Hagyja, hogy ügyfelei megtegyék ezt a lépést, és részesüljenek az automatikus adagolórendszer és a MetaBridge szoftver előnyeiből.

Nézze meg a megfelelő videót „A manuális titrálás tegnap volt”:

 


 

Új videó – Próba beállítás a biopolimer extrudáláshoz

Laboratóriumi berendezéseinkkel a Brabender támogathatja ügyfeleit a bioalapú és biológiailag lebontható polimerekből készült fenntartható csomagolóanyagok kifejlesztésében.

Ebben a videóban Dr. Matthias Mayser és Marc Klüser egy Brabender extrudáló vonalat mutat be egy biopolimer film kifejlesztésére. Ez a beállítás egycsavaros 19/25 D extruderből és egy 100 mm-es flexlip szerszámból áll a film vastagságának beállításához, valamint egy Brabender Univexből a film levételéhez.

 


 

Alkalmazási megjegyzés – A gofri lisztek gyors jellemzése

A GlutoPeak értékelési módszerei, a „Gyors lisztellenőrzés” és az „Alacsony fehérje ellenőrzés” (LPC) lehetővé teszik a tészta gluténfejlődésének elemzését és nyomon követését, még alacsony fehérjetartalmú lisztek esetén is. Tudjon meg többet az eredményekről, és töltse le az „A Brabender GlutoPeak alkalmazása a gofriszemek gyors jellemzésére” című dokumentumot.

Ez a pályázati megjegyzés a Bühler Food Equipment GmbH, Leobendorf, Österreich és a Brabender GmbH & Co. KG, Duisburg, Deutschland együttműködése.

ANGOL LETÖLTÉS


 

Webinar felvétel – Gumi készítmények

Ez a webinárium azt vizsgálja, hogy az egymásba illeszkedő és érintőleges laboratóriumi keverők hogyan befolyásolják a gumi készítményeket. Megmutatja, hogyan lehet finomhangolni a gumi feldolgozási paramétereit és a korom töltési arányát a laboratóriumi skálán. Az ASTM D2230 -at az extrudátum elemzésére használják. Tartalmazza a bemutatókat közvetlenül a Brabender virtuális laboratóriumból, bemutatva a gumi feldolgozásának optimalizálásához szükséges képességeket.

WEBINAIR MEGTEKINTÉSE


YouTube