Fluke ii900 vs ii910 akusztikus képkamerák

ii900 gáz, vákuum, sűrített levegő szivárgás észlelése

A Fluke ii900 Acoustic Imager és a  Fluke ii910 Precision Acoustic Imager számos hasonlóságot mutat. Mindkét eszköz egy sor mikrofon segítségével észleli a szivárgást. Az észlelt szivárgás hangmagassága ezután vizuális SoundMap™ képpé alakul, amely lehetővé teszi a hang „látását”. Az ii900-hoz hasonlóan az ii910 is használható egy terület gyors beolvasására, miközben fényképeket és videókat gyűjthet össze az egyszerű egygombos rögzítéssel. A két eszköz szinte teljesen megegyezik a 7 hüvelykes LCD érintőképernyővel; de van néhány lényeges különbség a kettő között.

Míg a két akusztikus képalkotó kamera specifikációi továbbra is közel állnak, a legnagyobb különbségek a frekvenciatartományban, a távolságban, a minimális képkockasebességben és a jelentéskészítési funkciókban vannak.

 ii900 szivárgásérzékelésii910 corona, PD és szivárgásérzékelés
Frekvenciatartomány2 kHz és 52 kHz között2 kHz és 100 kHz között
Távolság0,5–> 50 méter (1,6–> 164 láb)0,5–> 120 méter (1,6–> 393 láb)*
Minimális képkockasebesség12,5 FPS25 FPS
Jelentéskészítési funkcióLeakQLeakQ
PDQ mód

ii910 precíziós akusztikus kamera

Az ii910 képes érzékelni az elektromos részleges kisülést (PD) – ez komoly probléma a szigetelők, transzformátorok, kapcsolóművek és nagyfeszültségű vezetékek esetében. Ha nincs bejelölve, ezek a problémák áramkimaradást, tüzet, robbanást vagy ívvillanásokat okozhatnak. Az ii910 minden az egyben eszközt kínál a szivárgások és a PD problémák észlelésére.

Ii900 gas, vacuum, compressed air leak detection

The ii900 acoustic imaging camera has a straightforward, intuitive interface allows technicians to isolate the sound frequency of the leak to filter out loud background noise. In a matter of hours, the team can inspect the entire plant – during peak operations. For the first time, you can quickly and easily identify the air leak repairs needed to ensure efficient operations and reduce utility bills. Images can be saved and exported for reporting purposes.

Kérjen ajánlatot!

YouTube