Hogyan fűzzünk megjegyzéseket az infravörös képekhez a hőellenőrzés során

Ez a videó elmagyarázza, hogyan fűzhet megjegyzéseket a Fluke hőkamera infravörös képéhez a hőellenőrzés során.

A Fluke TI 125 hőkamerával a fényképes infravörös jegyzetek és a hangjegyzetek speciális funkcióinak használata. Mivel a fluke összeolvadt digitális és infravörös képet készít, van néhány előnyünk, amelyek segíthetnek a jegyzetelésben, amikor kint van a terepen, különösen, ha egyéni védőfelszerelést visel, ezért nem kell letennie a képalkotót, hogy elkészítse. Bármilyen jegyzetet, tehát az az előnyünk, hogy ha egyszer rákattintunk egy képre, többféle módon is automatizálhatjuk a jegyzetelést.

Az egyik, hogy hangot adhatunk hozzá, ha kiválasztom a hangot, legfeljebb 30 másodpercnyi információt tudok rögzíteni, amit az adott képhez csatolni fogok, majd amikor elmentem a képet, akkor magában a képben lesz a hang.

Egy másik dolog, amit meg tudunk tenni, az az, hogy rendelkezünk fényképes IR jegyzetekkel, és amit ez lehetővé tesz, az az, hogy a hőképével együtt legfeljebb három további megjegyzést menthetek, így csatolhatja azt a képet, amely a motor adattáblájának képe is lehet. , esetleg szeretnénk képet készíteni a meghajtóról, esetleg a szekrényszámról vagy valami hasonlóról, esetleg csak arról, hogy milyen típusú csatlakozásokat néztünk.

Így ezekkel a lehetőségekkel hangot és akár három további digitális képet is hozzáadhatunk a hőképünkhöz, és így dokumentálhatjuk, hol jártunk, ahol a képet készítettük anélkül, hogy bármit is le kellene írni a füzetbe.

Kérjen ajánlatot!

YouTube