PicoVNA 6 GHz Vektor Hálózat Analizátor

Nagy teljesítmény, hordozhatóság és alacsony költség

  • 300 kHz – 6 GHz működési sáv
  • Nagysebességű > 5500 dual-portos-paraméterek másodpercenként
  • > 10000 S11 + S21 másodpercenként
  • ‘Quad RX’ négy-vevő architektúra az optimális pontossághoz
  • 118 dB dinamikus tartomány 10 Hz sávszélességnél
  • 005 dB RMS nyomkövetési zaj 140 kHz sávszélességnél
  • Kompakt, könnyű kialakítás
  • > 10000 S11 + S21 másodpercenként
  • ‘Quad RX’ négy-vevő architektúra az optimális pontossághoz
  • 118 dB dinamikus tartomány 10 Hz sávszélességnél

A vektorhálózati elemzés hozzáférhetővé tétele

A mai mikrohullámú mérőműszereknek egyszerűnek, pontosnak, hordozhatónak és megfizethetőnek kell lenniük. Használatuk nem korlátozódik kizárólag csak a szakemberekre, hanem a tudósok, oktatók, felmérők, ellenőrök, mérnökök és műszaki szakemberek használják rádió- és gigabites adat-alkalmazásokban. A Pico Technology, a mikrohullámú mintavételi oszcilloszkópok, az időtartomány átvitel és a reflexiótan tapasztalatait felhasználva USB vektorhálózat-elemző készüléket nyújt Önnek.

A PicoVNA 106 egy professzionális USB-vezérelt, laboratóriumi minőségű vektorhálózati eszköz, amely példátlan teljesítményű, hordozható és megfizethető. Kis mérete és olcsó költségei ellenére a műszer egy „Quad RX” négy-vevő architektúrával büszkélkedhet, hogy kiküszöbölje a belső árviteli kapcsolóval rendelkező három-vevő készülékek javíthatatlan hibáit, késleltetését és törékenységét.

A PicoVNA 106 rendkívüli 118 dB dinamikus tartományt és csak 0,005 dB RMS nyomkövető zajjal rendelkezik a maximális 140 kHz-es sávszélességén. Összegyűjti mind a négy s-paramétert minden frekvenciapontban, mindössze 190 µs-ban, más szóval egy 500 pont 2-portos .s2p Érintőképes fájl a másodperc kevesebb, mint egytizede alatt. A költségek annyira alacsonyak, hogy a PicoVNA 106 akár költséghatékony, nagy dinamikus tartományú, skaláris hálózati analizátorként is használható! Megfizethető az osztályteremben, a kisvállalkozásokban és akár az amatőr műhelyekben is, de a mikrohullámú szakértő laboratóriumában is megállja a helyét.

Vektor hálózat analízis bárhol

Mindezen előnyök mellett a PicoVNA 106 ideális helyszíni szolgáltatásokhoz, telepítési teszthez és osztálytermi alkalmazásokhoz. A távirányítható automatizálási felület használatát kiterjeszti például az alábbiakra:

  • A teszt automatizálásnak vagy az OEM-nek integrálnia kell a reflektometria vagy a transzmisszió mérési magját:

Elektronikai alkatrész, összeszerelés és rendszer, valamint interfész / összeköttetés ATE (kábel, NYÁK és vezeték nélküli)

Anyag-, geológiai, élettudományi és élelmiszer-tudományos szövetek leképezése vagy áthatoló letapogató és radar alkalmazások

  • Ellenőrzés, tesztelés, jellemzés vagy kalibrálás a gyártási, elosztó és szerviz központokban
  • Szélessávú kábel- és kábelköteg-teszt a gyártás, telepítés és hiba vizsgálat
  • Antenna illesztés és hangolás  

Az osztályteremben a Pico támogatja a hálózati metrológiai oktatást olcsó, potenciálisan tanulónkénti tantermi készlet segítségével. A hálózati metrológiai oktatókészlet PCB-alapú passzív és aktív áramköri és átviteli vonal példákat, kalibrációs szabványokat és tesztvezetékeket tartalmaz, valamint a Mikrohullámú Irodai felhasználók számára a tervezésben használt projekt fájlokat. Csak addja hozzá a PicoVNA 106-t, hogy elkezdhesse megismerni a hálózati méréseket és azok kritikus szerepét a „Tevezés-Szimuláció-Végrehajtás-Mérés” tervezési ciklusában

PicoVNA Interfész varázsló

A Pico biztosítja a PicoVNA interfész varázslót, amely eszközvezérlést és egy kattintással történő adatátvitelt biztosít az NI AWR Design Environment platformra. Ezenkívül, a GitHubon elérhető szoftverfejlesztő készlet, amely kódolási példákat nyújt a MATLAB és NI LabVIEW interfészre, valamint olyan nyelveket, mint a C, C # és a Python.

Kérjen ajánlatot!

YouTube