Az egyszerűen telepíthető Fluke érzékelők segítenek nyomon követni a feltételes változásokat

Távoli érzékelők telepítése a kulcsfontosságú eszközök állapotának figyelésére – beleértve a szivattyúkat, motorokat és HVAC egységeket – segít biztonságosabb és hatékonyabb üzemi környezet kialakításában.

Ezzel a technikusokat távol tartják a futó gépektől vagy veszélyes környezetektől, miközben továbbra is hozzáférhetnek a hét minden napján, 24 órában rendelkezésre álló adatokhoz, amelyek figyelmeztethetik őket a lehetséges problémákra vagy a berendezés romló körülményeire. A távoli eszközfelügyelet lehetővé teszi a csapatok számára, hogy korlátozzák az üzemben dolgozók számát.

A legújabb vezeték nélküli technológiával sokkal egyszerűbbé vált az eszközök állapotfigyelésének hozzáadása a karbantartási stratégiához.

A Fluke vezeték nélküli eszközök – a Fluke 3561 FC rezgésérzékelő és a 3540 FC háromfázisú teljesítményfigyelő – körülbelül egy óra alatt elvezetik a hardver kicsomagolásától az eszközállapot-adatok megtekintéséig okostelefonján, táblagépén vagy számítógépén.

Telepítési tippek a rezgésérzékelőkhöz és a háromfázisú teljesítményfigyelőhöz

  1. Kész:
    • Ellenőrizze, hogy minden alkatrészünk megvan-e a listánkbankönnyen követhető használati útmutatók.
    • Olvassa el és kövesse a felhasználói kézikönyvben található összes biztonsági előírást. Ügyeljen arra, hogy az áramkört feszültségmentesítse a szabványos lezárási/kijelölési eljárásokat követve, ha szükséges. Szükség esetén viseljen megfelelő egyéni védőfelszerelést (PPE).
    • Győződjön meg arról, hogy elérhető Wi-Fi hálózat, és hogy a hálózati beállítások a Fluke Connect™ szerint vannak konfigurálvahálózati követelmények.
    • Telepítse a Fluke Connect alkalmazást mobileszközére aAlkalmazásbolt(iOS esetén) vagy aGoogle Play Áruház(Android esetén), és jelentkezzen be.
  2. Készlet:

    A Fluke 3540 FC háromfázisú teljesítményfigyelő telepítéséhez:
    • Csatlakoztassa a tápegységet a monitorhoz, vagy az egyenáramú tápkábel segítségével csatlakoztassa a tápegységet a monitorhoz.
    • Csatlakoztassa a monitor tápkábelét az áramforráshoz.
    • Csatlakoztassa a feszültségmérő vezetékeket és az árambilincseket a monitorhoz.
    • A mellékelt mágnes segítségével szerelje fel az egységet a vezérlőpanel ajtajára, vagy szerelje fel a panel aljára az állvány segítségével.
    • Indítsa el a Fluke Connect alkalmazást mobileszközén, és kövesse a Telepítő varázslót az FC3540 konfigurálásához.Nézze meg az egyszerű telepítési videót a képernyőn megjelenő utasításokért.

    A 3561 FC rezgésérzékelők és a Fluke 3502 FC Gateway telepítéséhez:
    • Csatlakoztassa az átjárót a konnektorhoz, és engedélyezze a Bluetooth-t mobileszközén. Tartsa mobileszközét négy hüvelyk távolságon belül az átjárótól.
    • Az alkalmazáson belüli beállítás végrehajtása közben helyezzen el egy rezgésérzékelőt az átjáró lábánál.
    • Indítsa el a Fluke Connect alkalmazást, válassza a „Naplózás vagy figyelés beállítása”, „Rezgésérzékelők” lehetőséget, és kövesse a beállítási utasításokat.Nézze meg az egyszerű telepítési videót a képernyőn megjelenő utasításokért.
    • Amikor eléri az „Érzékelők telepítése” pontot a beállításban, ideiglenesen helyezze a rezgésérzékelőt a figyelni kívánt eszközre, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az még mindig a Wi-Fi és a Bluetooth hatótávolságán belül van, majd válassza a „Beállítás befejezése” lehetőséget a Fluke Connect alkalmazásban.
    • Miután megbizonyosodott arról, hogy az érzékelő a Wi-Fi és a Bluetooth hatótávolságán belül van, és az adatok 48 órán keresztül folyamatosak, folytassa az érzékelő telepítését a mellékelt epoxigyanta segítségével.
  3. Megy! Tekintse meg adatait.

    Most, hogy az érzékelők be vannak állítva és konfigurálva, készen áll az adatok megtekintésére. Egyszerűen lépjen a Fluke Connect alkalmazás kezdőképernyőjére mobileszközén, és válassza az „Aktív megfigyelési munkamenetek megtekintése” lehetőséget. A trendadatokat táblázatokban és grafikonokban tekintheti meg, így bármikor nyomon követheti eszközei állapotát.

Kérjen ajánlatot!

YouTube