Az energiahatékonyság kezelésének legjobb eszközei

Az energiahatékonyságra való törekvésben nincs mindenkire érvényes megoldás. De van néhány olyan terület, amelyet érdemes megcélozni, ideértve a motorokat és hajtásokat , a légkompresszorokat, a technológiai berendezéseket, a HVAC-rendszereket és az áramminőséget . Az energiahatékonyság ezeken a területeken egyenlő lehet az energiafogyasztás csökkenésével, a jobb teljesítménysel és/vagy a berendezés hosszabb élettartamával.

Az energiahatékonyságra való törekvés soha nem ér véget, különösen egy olyan üzemben, ahol a gépek idővel kevésbé hatékonyak Azokban a HVAC-rendszerekben, ahol a szivárgások, a sérülések és a korrózió csökkenti a hatékonyságot, és ahol a helyi közművektől származó elosztott energia áramminőségi problémákat okozhat, ezek a dolgok hatással lehetnek az üzem általános energiahatékonyságára, nem is beszélve a lényegről. Az energiahatékonyságra való törekvésben a Fluke rendelkezik azokkal az eszközökkel, amelyek segítik az Ön útját.

Az energianaplózás és az energiaminőség tekintetében a Fluke 1738 és 425-II olyan fejlett funkciókat hajt végre, mint az energiaminőség, az energiatanulmányok és az energiaelemzés.

Kövesse nyomon a berendezések energiafogyasztását a Fluke 3540 segítségével, és elemezze a kritikus tartalék akkumulátor teljesítményét a Fluke számos akkumulátortesztelőjének egyikével.

A hőkamerák, például a Fluke TiX501 képesek észlelni és diagnosztizálni a HVAC csatornákkal, a különféle gőz- vagy vízvezetékekkel, valamint falakkal, mennyezetekkel és tetőkkel kapcsolatos problémákat.

A Fluke ii900 gyorsan és pontosan megkeresi a levegő-, gáz- és vákuumszivárgást a sűrített levegős rendszerekben.

A Fluke 754-el szinte bármit kalibrálhat. Beleértve az érzékelőket, szelepeket és távadókat.

Tegye az energiahatékonyságot karbantartási tervének részévé, és keressen további megtakarítási módokat.

Kérjen ajánlatot!

YouTube