MŰSZERKÖLCSÖNZÉS / MŰSZERBÉRLÉS: FÖLDELÉSI ELLENÁLLÁSMÉRŐK

Fluke 1630-2 Földelési ellenállásmérő lakatfogó

Földelő szonda nélküli földhurok és váltóáramú szivárgó áram mérő lakatfogó a gyors, biztonságos beltéri/kültéri földelési ellenállás és váltóáram szivárgási áram teszteléséhez.

Tesztelje a berendezések földelési alkatrészeit nehezen elérhető helyeken, beleértve azokat a területeket is, amelyek beltéri vagy teljesen burkolt, és nem teszik lehetővé földelő szonda használatát. Maradjon online – azonosítsa a földhurok ellenállását anélkül, hogy le kellene választania, majd újracsatlakoztatnia a földelő elektródát a rendszerhez.

Földelő szonda nélküli mérés

A 1630-2 FC lakatfogó a földelési hurok ellenállását méri többszörösen földelt rendszereknél a kettős lakatfogó pofával. Ez a vizsgálati technika kiküszöböli a párhuzamos földelések leválasztásának veszélyes és időigényes tevékenységét, valamint a földelő szonda megfelelő helyének megtalálását. Olyan helyeken is végezhet földelési méréseket, amelyek korábban nehézkesek voltak: épületek belsejében, villanyoszlopokon vagy bárhol, ahol nem fér hozzá a talajhoz, hogy földelő szondákat helyezzen el. Ezzel a vizsgálati módszerrel kettős mérés történik a földelő vezeték vagy a gyűjtősín körül, az 1630-2 FC lakatfogó speciális kialakítású pofájával. A lakatfogó ismert feszültséget indukál, az áramerősséget pedig a bilincsben lévő érzékelő méri. A műszer automatikusan meghatározza a földhurok ellenállását a földelési rendszer aktuálisan mért szakaszában.

 

AC SZIVÁRGÁS ÁRAMMÉRÉSE

Azonosítja a váltakozó áramú szivárgói áramokat leválasztás nélkül – ideális rendszerhez hibaelhárításhoz.

MÉRÉSI ADATGYŰJTÉS

A földelésmérő lakatfogó időt takarít meg azáltal, hogy előre beállított időközönként automatikusan rögzíti az adatokat, és akár 32 760 mérést is elment a memóriában, a beállított naplózási időközönként. Időt takarít meg a mért értékek rögzítésével és tárolásával.

RIASZTÁSI KÜSZÖB

Felhasználó által definiált felső/alacsony riasztási határértékek a mérések gyors kiértékeléséhez.

SÁVSZŰRŐ

A választható sávszűrő funkció eltávolítja a nem kívánt zajt a váltakozó áramú szivárgási áram méréséből.

 

Letölthető műszaki specifikáció

KÖLCSÖNZÉSI DÍJAK

Egynapi kölcsöndíj: 17.300,- Ft. + Áfa
Kétnapi kölcsöndíj: 34.600,- Ft. + Áfa
Egyheti kölcsöndíj: 60.550,- Ft. + Áfa

Kaució: 355.000,- Ft.

Ajánlatkérés

Kölcsönzési ajánlatkérés
YouTube