Pico PP178 Secondary Ignition Pickup

A Pico Secondary Ignition Pickup egy különleges mérési lehetőséget biztosít a gépjárművek motordiagnosztikai mérése során. A másodlagos gyújtásrendszerben lévő nagyfeszültség miatt nem lehetséges direkt méréseket végezni, mivel ilyenkor a közvetlen kapcsolat szinte mindig a műszer sérülésével, meghibásodásával jár.
A Pico Secondary Ignition Pickup egy rendkívül alkalmas mérőkábel, melyet egyszerűen a gyújtóáramkör kábelére csatlakoztat, és ezzel elkerülheti a mérés közbeni közvetlen fémes kapcsolatot.
A Pico Secondary Ignition Pickup egy árnyékolt 1.8 méter hosszú vezeték. Alkalmas a hagyományos gyújtóáramkörökkel való használatra is, és a legtöbb HEI és DIS rendszerrel is. A Pico saját jelalak gyűjteménye megtekinthető az alábbi címen (www.picotech.com/auto/waveforms.html), mely a Pico ADC-212-es típusú oszcilloszkóp és a Pico Secondary Ignition Pickup használatával készült.
Habár a Pico ADC-212 oszcilloszkóppal ideális párost alkotnak, a Secondary Ignition Pickup használható más gyártó alkalmas oszcilloszkópjaival is, melyek képesek a jelalak invertáló funkcióra.

Kategóriák: ,

Videó


Specifikáció

Letölthető termék információ: Pico PP178

Ajánlatkérés

Célunk, hogy minél egyszerűbbé tegyük  az Ön számára az ajánlatkérést.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot és küldje el.

Kollégáink hamarosan jelentkezni fognak az ajánlattal.

Ajánlatkérés

Telefonos visszahívás kérése

Célunk, hogy minél egyszerűbbé tegyük  az Ön számára a termékeinkkel kapcsolatos információhoz jutást.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot és küldje el.

Kollégáink hamarosan jelentkezni fognak, hogy megválaszolják kérdését.

Telefonos visszahívás